Praesidium 2018-2019

Card image cap
Praeses

Gegroet vrienden!

Mijn naam is Robin en het komend jaar zal ik vol trots de rol van praeses op mij nemen. De gouden pretcilinders zijn mij niet vreemd en daarom zullen jullie mij volgend jaar van tijd tot tijd wel eens op café terug vinden. Kom gerust eens af om een praatje te slaan en om eens te klinken op die mooie studententijd!

Robin Depoorter

Card image cap
Vice-Praeses

Beste Wielkeshelden!

Als vice-praeses zal ik samen met het praesidium van jullie academiejaar een topjaar maken! De pintjes zullen stromen op onze clubavonden, Hänselein zal luidkeels gezongen worden op cantussen, nieuwe vriendschapsbanden zullen ontstaan en een bjistig jaar staat je te wachten in ‘t Wiel.

Tot in de Coulissen!
Fien - Ad Fundummmmmmm

Fien Alleman

Card image cap
Penning

Beste helden van het Wiel,

Met trots neem ik dit academiejaar (2018-2019) de functie van penningmeester op. Ik zal met veel plezier zagen achter de luttele euro’s die we verwachten voor onze fantastische cantussen, bierbowlingen, jeneverpetanque… Voor de rest kan je me iedere maandag vinden in de Coulissen voor leute en vertier.

Greetz,
Jullie geliefde geldwolf

An Bouckaert

Card image cap
Feest-1

Hallo vrienden van het feest!

Mijn naam is Alice en dit academiejaar zal ik, samen met Manou, de functie feest vervullen. Wij staan gedurende heel het jaar paraat om knallers van feestjes te organiseren in ons legendarische clubcafé de Coulissen en natuurlijk als kers op de taart ons prachtige galabal. 1 ding is zeker, het worden keer op keer onvergetelijke avonden met menig pils! Haal dus maar al je beste dansmoves boven om samen met ons de couli onveilig te maken!

See you bij de wielkestafel
xoxo

Alice Delannoy

Card image cap
Feest-2

Olaaa,

ik ben Manou en dit jaar zal ik samen met Alice zorgen voor de feestjes. De ideale plaats om nieuwe vriendschappen de smeden, je beste dansmoves boven te halen en goeie cocktails te consumeren!

See u there
xoxo

Manou Delanghe

Card image cap
Sport

Beste vedetten,

Dit jaar neem ik met trots in het hart de titel van sport op mij. Vorig jaar gingen we één plaats vooruit op de SK-ranglijst en dit jaar kunnen we niet anders dan het nog beter te doen. Ik kan dit natuurlijk niet alleen, maar reken op al dat sportief talent onder ons. Samen met de fantastische supportersgroep zullen we geleidelijk aan streven naar die gouden nummer 1 plaats! Indien je nog niet overtuigd bent om mee te doen, zal wat pils in je maag daar vast en zeker verandering in brengen.


“I didn’t choose the praesidium life, the praesidium life chose me!”
*mic drop*

Cas Depoortere

Card image cap
Cultuur

Liefste keppes van HSC ’t Wielke,

Het komende jaar zal ik als jullie Cultuur niet enkel zorgen voor de gepaste sfeer en gezelligheid, maar ook voor de activiteiten buiten ons geliefde café ‘De Coulissen’. Bier zal vloeien en geld zal rollen op talrijke evenementen zoals bierbowling, kroegentochten, Gravensteenfeesten, bierpong, Wielkesweekend en zo veel meer... Natuurlijk is een activiteit pas geslaagd als jullie er zijn, daarom hoop ik jullie veel te zien komen!

Tot dan!
Kusje van jullie kapoen
Niels x

Niels Blondeel

Card image cap
PR

Beste commilitones en sympathisanten

Mijn verantwoordelijkheid dit jaar is om potentiële sponsors aan te spreken, sponsorcontracten op te volgen, de facebookbanners voor de evementen maken, de prijslijsten maken en de website onderhouden. Ik zal mijn uiterste best doen om ervoor te zorgen dat jullie zo weinig mogelijk moeten betalen voor al die cantussen en andere activiteiten.

Ad fundum!

Tim Geldof

Card image cap
Schachtentemmer

Beste wielkessympathisanten,

Als schachtentemmer ga ik mij dit jaar ontfermen over de schachten van HSC ‘t Wielke. Samen met de andere leden van het praesidium zal ik ervoor zorgen dat het weer een onvergetelijk jaar zal worden, vol primus, leute en katers !

Xoxo
Tot in de Coulissen!

Sarah Holvoet

Card image cap
Cantor

Beste helden van het wiel!

Voor het academiejaar 2018-2019 neem ik de functie van cantor op mij. Mijn engelenstem kunnen jullie allemaal komen bewonderen op 1 van onze cantussen. Ik zie jullie in de Sala en in De Coulissen! Tot dan!

xoxo

Eva Vlaminck

Card image cap
Zedenmeester

Beste sympathisanten van het zwart-gele wiel.

Ik ben Dikn en heb dit jaar het genoegen om als zedenmeester te zorgen voor een gezellige cantussfeer. Samen zullen we vele vaten verzetten en luidkeels zingen tot we zelfs Potti niet meer kunnen horen!

Silentium uel aliter ad nauseam,
ad fundum!

Thomas Geldhof

Card image cap
Secretaris

Gegroet helden en sympathisanten van HSC 't Wielke

Het Wiel zal dit jaar weer volop rollen, en ik zal hier een steentje bijdragen als Secretaris. Ik zal jullie up-to-date houden omtrent de activiteiten en sappige roddels via de weekmail. Verder zal ik proberen onze legendarische Wielkes-feesten vast te leggen op foto.

Houdoe,
Bert xo

Bert Vynckier

Propraesidia